Bebetto Yoddi Pro

Çdo prind ka dëshirë që beba e tij të ketë rehati dhe qetësi  gjatë shëtitjeve, e ketë e garanton karroca Bebetto Yoddi Pro me setin 2 në 1 dhe 3 në 1

Seti 2 në 1 i karrocës Bebetto Yoddi Pro përbehet nga:

 • Portobeja apo shtrati i bebës,
 • Pjesa sportive/ulësja,
 • Mbulesa për dimër për secilën pjesë
 • Çanta për nënën,
 • Çanta për blerje dhe gjërat e bebës,
 • Qesja kundër shiut,
 • Rrjeta kundër insekteve,
 • Gomat pneumatike,
 • Sistemi i dyfisht i amortizimit,
 • Sistemi kunder goditjeve spontane (anti-shock),
 • Materjale për mbrojte nga rrezet ultraviolet, etj

Maksikoza është opsionale. Pra, seti i karrocës 2 në 1 mund të kompletohet edhe me maksikozë dhe të shndërohet në set 3 në 1.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bebetto Yoddi Pro”

Your email address will not be published. Required fields are marked *