Bebetto Nitello

Karroca Nitello është një seri moderne dhe shumë-funksionale e prodhuar nga brendi i njohur Bebetto. Sistemi kundër goditjeve spontane (anti-shock), sistemi i amortizimit të dyfishtë, janë vetëm disa nga veçoritë e karrocës.⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Karroca Bebetto Nitello ka 3 pjesë dhe përbëhet nga: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Portobebja apo shtrati (0-9 muaj),⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Ulësja sportive apo karroca (9muaj – 3.5 vjeç),⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Maksikoza (opsionale),⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Korniza e lehtë per tu palosur,⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Rrjetë kundër shiut dhe insekteve,⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Sistem i dyfisht i amortizimit,⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Sistemi i ventilimit,⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Frenim qëndror,⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Materiale lëhtësisht te pastrushme,⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👉 Garancion dy vite, etj.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bebetto Nitello”

Your email address will not be published. Required fields are marked *