Bebetto Luca Pro (eko-lëkurë)

Bebetto Luca Pro është karrocë ideale në të cilën gërshetohën dizajni klasik dhe modern. Materiali nga eko-lëkura që e mbron fëmijën nga rrezet ultravioletë, sistemi i dyfishtë i amortizimit, sistemi kundër goditjeve spontane (anti-shock), janë vetem disa nga veçoritë e karrocës Bebetto Luca Pro.

Karroca Bebetto Luca Pro vjen në setin 2 në 1 i cili pëbehet nga:

  • Portobeja apo shtrati i bebës,
  • Pjesa sportive/ulësja,
  • Mbulesa për dimër për secilën pjesë
  • Çanta për nënën,
  • Çanta për blerje dhe gjërat e bebës,
  • Qesja kundër shiut,
  • Rrjeta kundër insekteve,
  • Gomat pneumatike,
  • Materjale për mbrojte nga rrezet ultraviolet, etj

Ndërsa, maksikoza është opsionale. Pra, seti i karrocës 2 në 1 mund të kompletohet edhe me maksikozë dhe të shndërohet në set 3 në 1.

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bebetto Luca Pro (eko-lëkurë)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *