Bebetto Bresso

E thjeshtë, atraktive dhe me shumë stil.

Seti 2 në 1 i karrocës Bebetto Bresso  përbehet nga:

 • Portobeja apo shtrati i bebës (0- deri 9 muaj),
 • Pjesa sportive/ulësja (9 muaj deri 3.5 vjeç),
 • Mbulesa për dimër për secilën pjesë,
 • Çanta për nënën,
 • Çanta për blerje dhe gjërat e bebës,
 • Qesja kundër shiut,
 • Rrjeta kundër insekteve,
 • Gomat pneumatike,
 • Sistemi i dyfisht i amortizimit,
 • Sistemi kunder goditjeve spontane (anti-shock),
 • Materjale për mbrojte nga rrezet ultraviolet, etj.

Ndërsa maksikoza është opsionale. Pra, seti i karrocës 2 në 1 mund të kompletohet edhe me maksikozë dhe të shndërohet në set 3 në 1.

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bebetto Bresso”

Your email address will not be published. Required fields are marked *