Baby Design Simple

Baby Design Simple është shtrat portativ i cili mund të përdoret për të fjetur dhe për të luajtur fëmija. ⠀

-Lehtësisht palohet ⠀
-Ka çanten transportuese⠀
-Rrota në pjesën e pasme

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Baby Design Simple”

Your email address will not be published. Required fields are marked *