Bebetto Luca

Luca do të thot elegancë. Materiali me një ngjyrë të vetme dhe detajet e punuara nga eko-lëkura me ngjyrë kafe, e bëjnë karrocën Bebetto Luca zgjidhje ideale për të gjithë ata që kerkojnë nje karrocë elegante.

Si të gjitha karrocat e brendit Bebetto, edhe Luca vjen në setin 2 në 1 dhe 3 në 1

Seti 2 në 1 i karrocës Bebetto  Luca përbehet nga:

 • Portobeja apo shtrati i bebës,
 • Pjesa sportive/ulësja,
 • Mbulesa për dimër për secilën pjesë,
 • Çanta për nënën,
 • Çanta për blerje dhe gjërat e bebës,
 • Qesja kundër shiut,
 • Rrjeta kundër insekteve,
 • Gomat pneumatike,
 • Sistemi i dyfisht i amortizimit,
 • Sistemi kunder goditjeve spontane (anti-shock),
 • Materjale për mbrojte nga rrezet ultraviolet, etj

Maksikoza është opsionale. Pra, seti i karrocës 2 në 1 mund të kompletohet edhe me maksikozë dhe të shndërohet në set 3 në 1.

Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bebetto Luca”

Your email address will not be published. Required fields are marked *